Cine suntem? Despre BuRo Garden

icon casa
randare parter buro garden residence
Click pe poza pentru marire (schita parter)

Cum a luat nastere BuRo Garden

icon casa

Ideea numelui a aparut in momentul in care am gandit amplasarea proiectului in Romania. In Bucuresti, de unde si particula Bu si in Romania, de unde particula Ro. Asa s-a nascut numele BuRo. Am vrut sa oferim doritorilor de spatii individuale posibilitatea de a gasi in acelasi concept, lux, stil si modernism, la preturi corecte si acceptabile.

Detalii despre Complexul rezidential

icon casa

Ansamblul de case/vile este structurat pe 5 duplexuri + 2 case singulare, cu arhitectura moderna. Cele 12 case sunt construite din caramida, atat la exterior cat si la interior, FARA pereti despartitori doar din rigips, cu spatii generoase si luminoase, la cel mai bun raport calitate-pret. Suprafata totala construita desfasurata este de 140mp, pe un lot de 200 mp, cu 59 mp de gradina si  locuri de parcare. Terasa si locurile de parcare sunt acoperite cu pergola de lemn.

Prima parte a proiectului va fi gata in Aprile 2019 iar proiectul va fi finalizat in Septembrie 2019

randare parter buro garden residence
Click pe poza pentru marire (schita 2 parter)
randare etaj buro garden residence
Click pe poza pentru marire (schita etaj)

Importanta unei Structuri din caramida

brick icon

Stabilitate, siguranta si durabilitate: asa am rezuma proprietatile materialelor din care ar trebui construita o casa. In functie de aceste proprietati am ales si materialele pentru BuRo.

Am optat pentru caramida tocmai pentru a putea livra o casa trainica, unde sa va puteti simti in siguranta. Caramida este un material care prezinta o rezistenta deosebita in cazul actiunii daunatorilor si a umiditatii. Mai mult decat atat, o casa de caramida este mult mai ferita de incendii si rezista mai mult decat o casa din lemn.